Telefon programari:

021.9663

0724.040.902   0728.007.577
Pentru transporturi internationale si evenimente:
0724.357.090

Serviciul de ambulanta AmbuHELP a luat nastere pentru a asigura transport medical cu ambulanta, la solicitarea pacientilor sau a familiilor acestora.

Beneficiarii serviciilor noastre pot fi toti cei care se afla in situatia de a fi transportati cu ambulanta, sunt oameni ce au nevoie de transport special si ajutor la deplasare, insa care nu pot beneficia de serviciul public de ambulanta pentru ca nu constituie urgente medicale.

Serviciul de ambulanta AmbuHELP asigura transportul pacientilor cu ambulanta in tara si in strainatate cu ambulante echipate, insotiti de ambulantier si brancardier, dar si asistate medical la nevoie de catre un asistent medical si/sau medic.

Asiguram transport pentru:

  • externari din spitale, clinici, alte institutii medicale pana la domiciliu;
  • de la domiciliu la spitale, clinici medicale, institutii pentru investigatii sau internari;
  • transfer intre spitale, camine sau azile de batrani, clinici etc.;
  • dializa;
  • consultatii si investigatii;
  • evenimente de familie (nunti, botezuri, aniversari diverse) pentru membrii netransportabili care doresc sa fie parte din eveniment;
  • persoane netransportabile cu mijloace de transport obisnuite care doresc sa mearga la biserici, manastiri, teatru, film, muzee, concerte sau alte destinatii;
  • orice alte situatii care impun ajutor la deplasarea persoanelor ce nu se pot deplasa singure si necesita targa sau scaun rulant.

Personalul este format din ambulantieri si brancardieri, dar si din medici si asistenti medicali cu multa experienta, care se remarca prin profesionalism, respect pentru pacient, punctualitate la programari, devotament si empatie, ce inteleg nevoile pacientilor si care sunt capabili sa intervina in cazuri critice.

Dispunem de Ambulante performante pentru a putea realiza serviciile de asistenta si transport medical in cele mai bune conditii, atat din punct de vedere al confortului si sigurantei pacientului pacientului, cat si din punct de vedere al asigurarii asistentei medicale, la nevoie.

© 2018 AMBUHELP. Toate drepturile rezervate.